stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

ΑΙΣΩΠΟΣ

ΑΙΣΩΠΟΣ

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Η προέλευση του διαστημικού προγράμματος της ΝΑΣΑ


Η προέλευση του διαστημικού προγράμματος της ΝΑΣΑ

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης:

Οι άγνωστες πτυχές του διαστημικού προγράμματος δεν έχουν τελειωμό. Στο βίντεο θα δείτε τη διασύνδεση του διαστημικού προγράμματος της NASA με το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα της Γιουγκοσλαβίας. Όπως έχουμε ξαναπεί όλα συνδέονται. Μέσα στο ίδιο πάζλ είναι και ο γνωστός Γερμανός επιστήμονας Βέρνερ φον Μπράουν. 
Απόλλων 17 αναμένει Launch
Αυτό που είναι παντελώς άγνωστο όμως όπως έχουμε ήδη ξαναναφέρει είναι το οτι ο ίδιος ο φον Μπράουν αναφέρει πως την τεχνολογία που χρειάστηκε για το διαστημικό πρόγραμμα τη βρήκαν έτοιμη απο πανάρχαια προκατακλυσμιαία χειρόγραφα. 


Αποδείξεις για αυτά φυσικά δεν υπάρχουν. Ξέρουμε όμως μετα βεβαιότητας οτι μυστικές αποκρυφιστικές ομάδες απο την Αναγένηση και μετά έδωσαν κυριολεκτικά απίστευτες μάχες για την κατοχή και την απόκτηση χειρογράφων τα οποία φυλλάσοταν στην Κωνσταντινούπολη. Κυρίαρχο ρόλο σε αυτή τη διένεξη έπαιξε το ηγουμενείο της Σιών το οποίο ελέγχει  πίσω απο τον τεκτονισμό και τους Ιλλουμινάτι. Κύρια δουλειά του Ηγουμενοίου της Σιών ήταν ο έλεγχος και η μονομερής κατοχή της μυστικής υπερτεχνολογίας που κατείχαν οι προκατακλυσμιαίοι πολιτισμοί. 


Αναφορές για αυτά μπορείτε να βρείτε σε αποκρυφιστές του 18ου και 19ου αιώνα. Αναφορές για αυτά υπάρχουν ακόμη απο τον Ιούλιο Βέρν, απο τον Βίκτωρα Ουγκό, τον Λεονάρντο Νταβίντσι, οι οποίοι ήταν μέλη τους Ηγουμενείου της Σιών. Το Ηγουμενείο της Σιών σήμερα ελέγχεται απόλυτα απο τους γνωστούς μεγαλοτραπεζίτες και απο μια ομάδα υψηλόβαθμων ραββίνων. 


Όπως είπαμε η διασταύρωση όλων αυτών των πληροφοριών είναι πολύ δύσκολη, χαρακτηρίζονται συνήθως ως φανταστικά σενάρια, ακριβώς γιατί δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. 


Ξέρουμε μετα βεβαιότητας οτι οι γνωστοί τραπεζίτες χρηματοδοτούν όλες τις μεγάλες αρχαιολογικές έρευνες στην Ελλάδα και τον κόσμο. Υπάρχου πολλές καταγγελίες απο εργαζόμενους σε αρχαιολογικές αποστολές οτι αποδίδουν στο κοινό μόνο μάρμαρα και ασήμαντες επιγραφές. 


Τα σημαντικά ευρήματα πηγαίνουν στα εργαστήρια του Ηγουμενείου της Σιών. Πριν απο μερικά χρόνια που έγινε η εισβολή στο Ιράκ,ελάχιστοι άκουσαν για τα εκατοντάδες φορτηγά που άδειασαν κυριολεκτικά το Μουσείο της Βαγδάτης και ειδικότερα τα υπόγεια του μουσείου. Πέρασαν την Ιορδανία και κατέληξαν στο Ισραήλ. Κάτι παρόμοιο συνέβη και στην Γιουγκοσλαβία. 


Στην περιοχή της Γιουγκοσλαβίας έχουν βρεθεί βάσεις υπόγειες του προκατακλυσμιαίου πολιτισμού. Όλες αυτές οι έρευνες όμως συγκαλύφθηκαν και αποκρύφτηκαν τελείως απο τα ΜΜΕ. Θυμηθείται ότι κάτι παρόμοιο έγινε και στα ευρήματα του Τσούτσουρου στην Κρήτη.Μετά την παράδοση της "αρχαίας τεχνολογίας" στους Αμερικανούς,χρηματοδότησαν πολιτιστικές και κοινωνικές υπηρεσίες στην Κρήτη όπως στο πανεπιστήμιο Ηρακλείου. Αυτά ακούστηκαν στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα για τον Τσούτσουρο.


Κάποιοι θα πουν ότι όλα αυτά είναι σενάρια συνωμοσιολογίας. Όποιος θέλει μπορεί να πιστεύει οτι είναι πράγματι σενάρια συνωμοσιολογίας. Το βίντεο όμως αποδεικνύει οτι παίζεται και παίχτηκε ακριβώς το ίδιο σενάριο συγκάλυψης. Το μόνο που πρέπει να προσθέσουμε,κάτι το οποίο λείπει,είναι οτι ο Τίτο (Γιόζεφ Μπρόζ) είναι εβραϊκής καταγωγής και απλά παρέδωσε την τεχνολογία αυτή στους συμπατριώτες του. 


Έτσι και αλλιώς δεν μπορούσαν να επιτρέψουν την χρήση αυτής της τεχνολογίας στην Γιουγκοσλαβία. Για όποιους ακόμη έχουν αμφιβολία θυμηθείτε τις καταγγελίες του Νίκολα Τέσλα ο οποίος ήταν Σέρβος, θυμηθείτε ακόμη για τις πυραμίδες που έχουν βρεθεί στην περιοχή για τις οποίες δεν θα μάθουμε τίποτα, ίσως το μόνο που θα μάθουμε είναι οτι αποτελούνται απο πέτρες. Θυμηθείτε την πυραμίδα της Θήβας πάνω απο την οποία έθαψαν δέντρα και δεν επιτρέπουν την είσοδο και την έρευνα. Θυμηθείτε ακόμη οτι ο Άλμπερτ Αϊνστάιν ήταν και αυτός εβραϊκής καταγωγής. 


Ο Οπενχάϊμερ ήταν γόνος οικογένειας εβραϊκής καταγωγής και χρηματοδότησαν με απίστευτα ποσά τα πρώτα "κυκλοτρα" για την κατασκευή της πρώτης ατομικής βόμβας. 


Η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε φαντασία
eleftheri-epistimi.blogspot.gr Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα της Γιουγκοσλαβίας!

Δείτε μια υπόγεια αεροπορική βάση της Γιουγκοσλαβίας πριν ακόμη διαλυθεί

 Aerodrom Željava 03-Nekad (unutar Plješevice)1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

ΕΛΛΑΣ


Η Ελλάς όπως φαίνεται από τό διάστημα. (stavretta)

ΠΟΡΤΡΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ. - ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ

ΠΟΡΤΡΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ. - ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ
ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΩ. -. ENA MIKΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ , ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.
Οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την
εφαρμογή οποιασδήποτε εικόνας STAVRETTA΄S
ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ) πρέπει να απευθύνονται στο:
Φωτογραφικό Τμήμα , η γραψτε μας εδώ: stayretta@hotmail.gr

Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ
stavretta

Ο ΕΦΗΒΟΣ καί τό ΕΦΗΒΟ ΣΥΜΠΑΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ καί τό ΕΦΗΒΟ ΣΥΜΠΑΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτωνας ========== [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]